NÛE KIEST BEWUST. 

VOOR MEER VAN MINDER.

  • WE ARE NÛE

    Nûe [ naakt ] 

  • De vertaling van het franse woord nûe is 'naakt'. Voor ons gaat dit over teruggaan naar de basis. Het weghalen van alle ruis, zodat er ruimte ontstaat om bewust te kijken, te ervaren en te kiezen.


More of Less

Het is onze missie om een cultuur te creëren waar MORE OF LESS de boventoon voert en vrouwen worden aangemoedigd om krachtige keuzes te maken vanuit hun hart.


Nûe kiest bewust. Voor meer van minder.

Met elke keuze die we maken zetten we een nieuwe stap. We volgen hierin ons eigen ritme, maar blijven wel constant in beweging. We bieden je een plek, waarin we jou met liefde en expertise helpen om bewuste keuzes te maken en een garderobe samen te stellen waar jij je goed in voelt.

KRACHTIG IN EENVOUD

Bij Nûe komt fashion & lifestyle samen in onze boutique, waar verbinding met elkaar en waardevolle events zullen plaatsvinden. Waar jij je comfortabel voelt en geïnspireerd raakt door onze prachtige collecties. 

De eerste keuze hebben wij voor jou gemaakt, zorgvuldig samengestelde collecties die allemaal op een bewuste manier zijn gekozen en bijdragen aan een esthetisch tijdloze garderobe. 

Nûe jij.

  • Zygi Dehaes

  • Zygi Dehaes, oprichtster en eigenaar van Nûe, is ruim 20 jaar werkzaam in de mode en was 10 jaar eigenaar van het succesvolle  Lucy Lane in Den Bosch. Toen ze in de zomer van 2022 plots de diagnose borstkanker kreeg is ze noodgedwongen van de sneltrein  gestapt.

Achteraf is dat één van de meest waardevolle momenten. Bewust gaan vertragen om in stilte te ervaren wat er echt toe doet. 

Het klinkt gek, maar voor mij werd de grote onzekerheid juist een zegen om helder te zien en te voelen. Al een tijd voelt de bekende weg in het ondernemerschap niet meer passend. 

In deze moderne wereld van snelle mode is het noodzakelijk dat we bewust gaan vertragen. Een seizoen gaat niet continue over het  creëren van iets compleet nieuws. Wel over het bewust voortbouwen op wat er al is. Net zoals in dit leven. Je neemt de mooie ervarin gen mee om te groeien. 

Mijn visie werd langzaam maar zeker helder. Bewust kiezen voor meer van minder. Het loslaten van een succesvol concept zoals Lucy  geeft ruimte om mijn missie in een nieuwe vorm tot uitdrukking te laten komen. 

In een moment van stilte is nûe ontstaan. Alle ruis weg en terug naar de essentie, naakt. 

Om vanuit daar een wereld te creëren waarin vrouwen worden aangemoedigd krachtige keuzes te maken als het gaat om fashion &  lifestyle.Voel je welkom in onze wereld, de wereld van nûe.

Vanuit liefde, Nûe team