Algemene voorwaarden

Lieve Nûe members

 

Door uw bestelling in te dienen bij onze webshop, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en gaat u als klant een bindende overeenkomst aan.

 

1- Bestellingen

 • Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een ​​koopovereenkomst gesloten.
 • Wij doen ons uiterste best om onze webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren, toch is het magazijn soms onderhevig aan verandering. Daarom behouden wij ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te leveren.
 • Nûe behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van onze producten aan te passen
 • In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geannuleerde bestelling wordt je geld binnen 10 dagen terugbetaald. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

 

2- Betaling

 • Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan.
Creditcard (VISA & Mastercard)
Bankrekening (iDeal)
 • Zodra uw bestelling bij onze webshop is ingediend en betaald ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling en de details van de bestelling.
 • Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via onze Whatsapp. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

3- Verzenden & retourneren

 • Wij gebruiken My Parcel als verzendpartner. Onze tarieven zijn te vinden op de verzend- en retourpagina. Wanneer we uw bestelling verzenden, ontvangt u een trackingcode om uw bestelling te volgen.
 • Nûe is niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren gaan of verkeerd worden afgeleverd door de verzendpartij (PostNL) vanwege bijvoorbeeld een verkeerde adresinvoer. Wij zijn enkel een tussenpersoon tussen uw bestelling en de verzendpartij.

4- Voor sale artikelen kan geen retour worden aangevraagd.

 

5- Leveringsstatus

 • Zodra uw pakket in het sorteercentrum van onze verzendpartij staat, ontvangt u een trackingcode om uw bestelling te volgen. 
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten als gevolg van de verkeerde adressen, of eventuele gebreken van onze verzendpartij.

 

6- Productkwaliteit en defecte producten

 • Nûe besteedt veel tijd aan het fotograferen van de artikelen. Via Instagram en Facebook kan je ook filmmateriaal vinden van een groot aantal stijlen die je op de webshop vindt. Als het product dat je hebt ontvangen toch niet zou overeenkomen met de afbeeldingen of omschrijving in onze webshop dan kan je het product retourneren. Daarvoor dien je contact op te nemen met onze klantenservice per whatsapp…
 • In ons magazijn kijken we nauwkeurig mee naar geleverde items op een defect. Indien je na ontvangst van het product toch een defect constateert dan zullen we kijken of de claim terecht is.
  Als dit het geval is, wordt je op de hoogte gesteld. Wij sturen dan een nieuw product (indien voorradig) samen met de vergoeding retourzendingen, of we zullen u terugbetalen voor zowel het product als de retour verzendkosten.

 

7- Retour en terugbetalingsbeleid

 • Alle verkopen en bijkomende prijzen van de producten zijn definitief, wij doen niet aan prijsvergelijking of prijsaanpassingen. Je kunt het product alleen retourneren d.m.v. het aanmelden per Whatsapp en het toevoegen van je leverbon. Het artikel moet ongedragen zijn en alle originele verpakkingen, prijskaartjes en hangtags etc. moeten nog intact zijn. Indien je het product wilt retourneren, dan moet dit binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen bij ons binnen zijn. 
Let op: totdat het product bij ons is afgeleverd, bent u er verantwoordelijk voor. Stuur daarom de retourzending altijd incl. een trackingnummer.
 • Nûe is niet verantwoordelijk voor retourzendingen.
 • Wanneer de retourzending niet voldoet aan onze eisen (zie verzenden en retourneren), behouden wij ons het recht voor om de retourzending of omruiling te weigeren. Alle originele verpakkingen die bij het artikel moeten worden geleverd, inclusief accessoires, hangtags, schoenendozen en stofzakken, moeten teruggestuurd worden in de originele staat. Wij accepteren geen schoenen die teruggestuurd worden zonder een doos, belopen zolen of in een beschadigde doos. Wij sturen deze terug naar de klant en verlenen geen terugbetaling. 
 • Ben ik verantwoordelijk voor de retourzendingen?Ja, jij wordt in rekening gebracht voor de retourkosten. We raden aan om de retourzending incl. trackingnummer te laten opsturen. Dit komt doordat u verantwoordelijk bent voor het pakket wanneer het verloren gaat of anderszins niet wordt ontvangen.
 • Is het mogelijk om mijn artikelen te retourneren of uit te wisselen bij Nûe in de winkel?Ja, het is mogelijk om uw online gekocht product te retourneren of uit te wisselen in onze winkel. Het wordt daar op dezelfde wijze behandeld als bij een product dat via verzending is verzonden.

 

8-Omruilen

Twijfel je over de maat of stijl?

Wij staan altijd voor je klaar om jou met persoonlijk advies te helpen. Dat kan via onze Nûe whatsapp 06/83311688 zodat je goed geholpen kan worden om jouw juiste aankoop te doen.
Wij staan voor duurzaamheid. Daar bedoelen we mee dat we bij online aankopen te maken hebben met verpakkingsmateriaal en transport. Hier zijn wij ons bewust van en willen jou daarom zo goed mogelijk adviseren om het aantal retouren en omruilingen te beperken!
Via Instagram en facebook zie je de outfit inspirations die je hier kan shoppen.
Als u uw product toch wil ruilen voor een andere maat, kleur of stijl neem dan contact met ons op. Doe dit zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat de gewenste andere kleur maat of stijl van het product voor jou gereserveerd wordt. Het maximale aantal dagen om uw product te ruilen is 7 dagen na ontvangst. Houd er rekening mee dat er extra verzendkosten zijn voor een omruiling.


  9- Gebruik van onze content

  Nûe heeft het volledige auteursrecht over onze content op de website, webshop en andere sociale kanalen zoals Facebook en Instagram: 

  Dit houdt het volgende in:

  • Het is niet toegestaan om ons beeldmateriaal voor eigen commerciële doeleinden te gebruiken.
  • Het is niet toegestaan om onze teksten van blogs of sociale kanalen zoals Instagram en Facebook voor eigen commerciële doeleinden te gebruiken.
  • Als u van onze inhoud op onze website of anders sociale kanalen gebruik wil maken, zoals afbeeldingen van de website, de blog of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  10- Heb je vragen of heb je feedback?
  Eventuele vragen en feedback kan je doorgeven:

  WhatsApp naar 06 83 31 16 88 of bel ons op 073 822 28 40 

  Gegevens:
  Nûe
  Kruisstraat 8A
  5211DV s’-Hertogen Bosch
  KVK 55716849